Seniorenbridgeclub

van Senior Actief Oud-Zevenaar & Ooy


Seniorenbridgeclub Oud-Zevenaar & Ooy 
Op een initiatief van Senior Actief is medio 2019 deze bridgeclub opgericht. De werkgroep bestond uit Ton Hulshof, Piet Elshof, Annie Weenink en Marian Godschalk (namens de Seniorenclub).

Woensdag 18 september 2019 was de eerste speelavond.
Er werd van 19.00 uur tot 23.00 uur gebridged in de kleine zaal (De Nachtwacht) in het

schuttersgebouw van St. Anna, Babberichseweg 58 te Oud-Zevenaar.

 

Benieuwd naar de uitslagen van de speelavonden?? Klik dan op 

Corona heeft in maart 2020 helaas abrupt een einde gemaakt niet alleen aan deze bridge avonden, maar ook aan de cursus. Conny van der Graaf gaf toen namelijk les aan 20 cursisten.
Ze start in het najaar van 2021 met een kleinere groep weer met de cursus.

Kun je niet bridgen, maar wil je het wel leren? Neem dan contact op met bridgedocente Conny van der Graaf connysbridgeschool@gmail.com.


Laatste nieuws (augustus 2021):

Vooralsnog is er geen zicht op een doorstart van de bridgeavonden!

Voor de opzet van een competitie is het aantal belangstellenden veruit te weinig. Van de 7 paren die we hadden zijn er 2 afgevallen.
En wat betreft de cursisten, die met de bridgecursus bezig waren: ook zij hebben 1,5 jaar niet kunnen spelen! De docente wil, zoals je hier boven kunt lezen, binnenkort de cursus weer opstarten. Voor deze cursisten geldt: meespelen in competitieverband lijkt pas voor volgend seizoen mogelijk.


Wel willen we op de dinsdagmiddag bij Thoen & Thans de mogelijkheid bieden om te bridgen. Bij voldoende belangstelling (even aantal paren) kan zonder competitie gebridged worden
Belangstellenden kunnen zich melden bij Marian Godschalk: marian@senioractief.com